Rulouri de carne - Retete Culinare

Rulouri de carne


Iti trebuie:
  • 600 g carne de vaca
  • 600 g carne de porc
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 cepe mari
  • 1 pahar vin alb sec.
Pregatesti asa:
  1. Pe o planseta, tai carnea felii si le bati bine cu ciocanul de snitele, sa se subtieze.
  2. Apoi piperezi bucatile de carne si le asezi una peste alta.
  3. Pui o felie de carne de vaca peste care asezi o felie de carne de porc, presari 1 lingurita vegeta, rulezi strans si legi rulourile cu o ata mai groasa.
  4. Prepari astfel toate rulourile.
  5. Ceapa tocata o inabusi intr-o cratita cu ulei, deasupra asezi rulourile de carne, torni 1/2 pahar de apa si vinul, apoi acoperi cratita si lasi sa fiarba
  6. totul la foc potrivit pana se inmoaie carnea.
  7. Descoperi cratita si rumenesti rulourile la foc mediu.
  8. Lasi sa se raceasca putin, scoti rulourile din sos si scoti atele cu grija.
  9. Tai rulourile felii cu un cutit bine ascutit.
  10. Servesti carnea cu sosul ramas si cu garnitura de varza calita.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.