Sarmalute romanesti - Retete Culinare

Sarmalute romanesti


Iti trebuie:
  • 1/2 kg carne de porc sau de manzat
  • 1 pahar de orez
  • 2-3 cepe
  • 200 g slanina
  • 1 pahar smantana
  • 1 lingurita bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea ca pentru snitele vieneze, o bati bine si o sarezi pe o parte si pe alta.
  2. Apoi fiecare bucata o umpli cu 1 lingurita de orez, ceapa cruda tocata marunt, marar si patrunjel verde tocate marunt si cateva bucati mici de slanina afumata.
  3. Dupa ce ai umplut fiecare snitel cu aceasta compozitie, rasucesti carnea ca la foile de vita, fara sa infunzi capetele.
  4. Pentru a nu se desface sarmalele, poti sa legi capetele cu ata.
  5. Pui sarmalele in cratita cu putina untura sau cu ulei incins, le rumenesti pe ambele parti si dupa aceea torni 1 pahar cu apa si le fierbi inabusit.
  6. Cand carnea este patrunsa (fiarta), pui putina smantana cu 1 lingurita de faina, sare si cu 1 lingura de bulion.
  7. Lasi sa mai dea cateva clocote si servesti sarmalele calde.
  8. Pofta buna!
Sarmalute romanesti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute romanesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Sarmalute romanesti" Sarmalute romanesti - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andreea Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
Astea nu sunt sarmale romanesti...

 
oana Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
astea nu sunt ca la noi .nu se pune marar si smantana cand le fierbi..ceaveti?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.