Carnati taranesti - Retete Culinare

Carnati taranesti


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de porc
  • 300 g slanina
  • 25-30 g sare
  • piper pisat
  • cimbru
  • mate subtiri.
Pregatesti asa:
  1. Treci carnea de porc prin masina de tocat, adaugand la fiecare kilogram de carne 25 g sare, usturoi si piper dupa gust.
  2. Amesteci bine si lasi deoparte timp de 24 de ore.
  3. La fiecare kilogram de carne adaugi 300 g slanina, taiata in cubulete mici.
  4. Amesteci bine cu carnea, adaugi si cimbru (nu e obligatoriu) si cu aceasta compozitie umpli matele.
  5. Pui carnatii la zvantat la aer timp de 1-2 zile, dupa care ii pui timp de 2-3 zile la afumat.
  6. Pofta buna!
Carnati taranesti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carnati taranesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carnati taranesti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.