Friptura de porc ca la bunica acasa - Retete Culinare

Friptura de porc ca la bunica acasa


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 120 g untura
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri de boia dulce
  • 150 g costita afumata
  • 1-2 linguri faina
  • 300 g ciuperci
  • 6 linguri de smantana
  • 100 ml vin
  • 7-8 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in 6 felii, le sarezi si le bati ca pentru snitele.
  2. Ceapa si ciupercile le tai marunt, iar costita o tai cubulete.
  3. Prajesti bucatile de carne in untura, pe ambele parti.
  4. Le scoti si calesti in grasime ceapa, ciupercile, costita.
  5. Adaugi boia si sare.
  6. Stingi totul cu apa.
  7. In acest sos, pui friptura sa fiarba la foc mic.
  8. La urma pui usturoiul, vinul si dupa 1-2 minute, iei de pe foc.
  9. Servesti friptura cu smantana si cu verdeata tocata.
  10. Pofta buna!
Friptura de porc ca la bunica acasa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de porc ca la bunica acasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


4 Raspunsuri la "Friptura de porc ca la bunica acasa" Friptura de porc ca la bunica acasa - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
sssssssssss Nota: Retete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota Maxima Fara nota
vom vedea

 
Yolooolooo Nota: Retete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie Fara nota
Stai ma, ca nu am inteles...
La punctul 3 zice ca prajesti bucatile de carne apoi le scoti, si apoi la punctul 7 le pui iar sa fiarba in ceea ce a rezultat...adica pui bucatile de carne de doua ori la foc?

 
camelia Nota: Retete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota Maxima Fara nota
hmmmm foarte bunnnnnnnnnn

 
Daniel Nota: Retete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota MaximaRetete de Fripturi la Tigaie - Nota Maxima Fara nota
minunata




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.