Scarita umpluta - Retete Culinare

Scarita umpluta


Iti trebuie:
  • 1 kg scarita (coasta) de porc (lata de 10 cm)
  • 1 kg carnati de porc
Pentru sarmale iti trebuie:
  • 300 - 400 g carne tocata de porc si de vita
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri orez
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 1 varza murata
Pregatesti asa:
  1. Speli scarita (coasta) si o usuci cu o carpa curata.
  2. Tai bucati potrivite pentru a construi niste butoiase in care sa poti strange 4 sarmalute si 3 carnaciori.
  3. Prepari sarmalutele dupa reteta stiuta.
  4. Carnatii ii tai de 10 cm fiecare.
  5. Dupa ce ai asezat sarmalele si carnatii in fiecare „butoias" il legi pe fiecare cu ata ca sa nu se desfaca.
  6. Asezi butoiasele intr-o tava inalta, in picioare, torni apa ca sa le acoperi si acoperi si tava cu folie de aluminiu.
  7. Dai tava la cuptor, sa se patrunda bine toate.
  8. Cand sunt fierte, scoti tava, dai la o parte folia si introduci din nou tava in cuptor, pana cand se rumenesc „butoiasele" si zeama a scazut aproape de tot.
  9. Scoti atele.
  10. Servesti cu mamaliguta si ardei iute.
  11. Pofta buna!
Scarita umpluta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Scarita umpluta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Scarita umpluta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.