Supa de curcan cu galuste - Retete Culinare

Supa de curcan cu galuste


Iti trebuie:
  • 500 g carne de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 100 g mazare congelata
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 100 ml smantana
  • 3 felii de paine
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli zarzavatul si il pui la fiert impreuna cu carnea in apa rece cu sare.
  2. Dupa 1 ora, strecori supa.
  3. Indepartezi ceapa, iar morcovii, patrunjelul si telina le dai prin sita si le pui iar in supa.
  4. Rumenesti faina in unt, stingi cu supa si torni amestecul in supa din oala.
  5. Adaugi in supa mazarea si, dupa 20 de minute, iei oala de pe foc si adaugi smantana.
  6. lei carnea de pe oase, o toci marunt si o mica parte o pui in supa, iar restul de carne il amesteci cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, cu usturoiul pisat, oul, verdeata tocata, cu sare, piper si pesmet.
  7. Formezi galuste mici pe care le fierbi in apa clocotita cu sare, apoi le scurgi si le pui in supa fierbinte.
  8. Servesti supa presarata cu patrunjel tocat.
  9. Pofta buna!
Supa de curcan cu galuste

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de curcan cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de curcan cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.