Sufleu de conopida si broccoli - Retete Culinare

Sufleu de conopida si broccoli


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 250 g conopida
  • 250 g broccoli
  • lapte cat cuprinde
  • untura si faina pentru tapetat
  • sare
  • piper
  • marar
Pregatesti asa:
  1. Se pune uleiul intr-o cratita, se infierbanta, apoi se adauga faina care se rumeneste.
  2. Cand faina e rumenita bine (aveti grija sa nu se arda) se adauga lapte cat cuprinde, treptat, pana se obtine un sos mai gros care sa curga.
  3. Cand sosul s-a mai racit, se adauga galbenusurile de la cele 4 oua.
  4. Albusurile se bat spuma si, apoi, se incorporeaza usor-usor in compozitia obtinuta mai sus.
  5. Separat, se fierbe conopida si broccoli pana se inmoaie, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca.
  6. Intre timp, se tapeteaza o tava de jena cu untura sau cu unt si cu faina si se pune jumatate din compozitia cu consistenta de sos.
  7. Se pun broccoli si conopida taiate, iar peste acestea se toarna si jumatatea cealalta de compozitie.
  8. Se da tava la cuptor circa 40-50 de minute, fara sa se deschida usa cuptorului.
  9. Sufleul se serveste cald sau rece, dupa gust, ca fel principal sau ca si garnitura.
  10. Pofta buna!
Sufleu de conopida si broccoli

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de conopida si broccoli "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu de conopida si broccoli - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.