Fursecuri de iarna - Retete Culinare

Fursecuri de iarna


Pentru fursecuri iti trebuie :
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf cutit de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
Pentru braduti iti trebuie:
  • 300 g biscuiti simpli
  • 300 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 esente de rom
  • 1/2 pachet unt
  • 100 g nuca de cocos verde
  • bomboane argintii pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele pentru fursecuri si framanti un aluat potrivit de tare.
  2. Intinzi o foaie si, cu un pahar de vin tai cerculete.
  3. Le coci in cuptorul incins circa 15 minute, cat sa nu se rumeneasca.
  4. Intre timp, dai biscuitii prin masina de tocat.
  5. Pui intr-o cratita laptele, zaharul, margarina si cacaua si le lasi pe foc pana se topesc.
  6. Lasi la racit, dupa care adaugi esenta de rom.
  7. Peste compozitia de biscuiti torni laptele si amesteci foarte bine.
  8. Formezi din crema de biscuiti conuri cu diametrul bazei, ca la fursecuri.
  9. Ii dai prin nuca de cocos verde si ii ornezi cu bomboane argintii.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri de iarna "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri de iarna - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.