Supa aita cu bulion - Retete Culinare

Supa aita cu bulion


Iti trebuie:
  • 1 tavita de gaturi de pui
  • 1 telina mica
  • 3 morcovi potriviti
  • 6 catei de usturoi
  • 100 ml bulion
  • ulei
  • 1/2 cana orez
  • 2 oua
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • sare
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Speli gaturile de pui si le pui la fiert.
  2. Intre timp, tai cubulete telina si morcovii, apoi calesti legumele in ulei timp de 3 minute.
  3. Adaugi legumele calite peste gaturile, de pui din oala si lasi sa fiarba totul.
  4. Cand sunt aproape fierte, adaugi orezul, concentratul de legume si sarea.
  5. La final, adaugi usturoiul zdrobit, bulionul si patrunjelul.
  6. Lasi sa dea amestecul de 3 ori in clocot.
  7. lei oala de pe foc si adaugi cele 2 oua, batute, in oala.
  8. Ai grija sa dai drumul oualor incet, putin cate putin si, cu ajutorul furculitei, formezi fasii cand acestea ating apa.
  9. Pofta buna!
Supa aita cu bulion

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa aita cu bulion "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa aita cu bulion - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.