Pui cu sos de rosii si legume - Retete Culinare

Pui cu sos de rosii si legume


Iti trebuie:
  • 1 pui de 1,5 kg
  • 100 ml ulei
  • 200 g ceapa
  • 50 g faina
  • boia
  • 400 g mazare
  • 400 g fasole verde
  • 200 g smantana
  • verdeata
  • sare
  • pasta de rosii.
Pregatesti asa:
  1. Puiul curatat si spalat il transezi si il rumenesti in ulei.
  2. Adaugi ceapa taiata marunt si o amesteci impreuna cu carnea pana capata o culoare galbena, apoi stingi cu apa calduta, in care ai dizolvat boiaua si pasta de rosii.
  3. Lasi sa fiarba circa 25 de minute.
  4. Adaugi mazarea, fasolea verde si mai fierbi totul timp de 15 minute.
  5. lei cratita de pe foc si, cat e calda, torni smantana peste amestecul din cratita si verdeata tocata marunt.
  6. Pui din nou cratita pe foc si o mai dai in 2-3 clocote.
  7. Poti servi mancarea ca atare sau cu garnitura de galuste facute din faina sau cu salata verde.
  8. Servesti alaturi de aceasta mancare un vin rosu sec.
  9. Pofta buna!
Pui cu sos de rosii si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de rosii si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de rosii si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.