Curcan ardelenesc - Retete Culinare

Curcan ardelenesc


Iti trebuie:
  • 1 curcan
  • 150 g untura
  • 300 g varza
  • piper
  • boia
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Cureti curcanul, il speli, il zvanti cu ajutorul unui servet si il dai cu un praf de sare, piper si boia.
  2. Ung| cu untura curcanul si il invelesti in foi de varza acra.
  3. Apoi il pui in tava cu restul de untura incinsa si-l dai la cuptor.
  4. Il lasi timp de 2 - 2,5 ore, intai la foc domol, spre sfarsit la foc iute, intorcandu-l din cand in cand si stropindu-l cu untura din tava.
  5. Indepartezi foile de varza si lasi carnea sa se rumeneasca timp de 15 minute, apoi servesti curcanul cald sau rece cu diferite garnituri.
  6. Pofta buna!
Curcan ardelenesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Curcan ardelenesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Curcan ardelenesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.