Bomboane de ciocolata - Retete Culinare

Bomboane de ciocolata


Iti trebuie:
  • 500 nuca de cocos rasa
  • 500 g nuca macinata
  • 400 ml lapte condensat
  • 1 pachet unt
  • 10 linguri fructoza
  • 1 esenta de rom
  • 500 g ciocolata neagra
  • 500 ml frisca lichida dietetica
  • fulgi de ciocolata amaruie
Pregatesti asa:
  1. Freci untul spuma cu fructoza.
  2. Adaugi laptele, fulgii de ciocolata, esenta, nuca de cocos si nuca macinata.
  3. Rupi ciocolata neagra in bucati si o pui la topit pe baie de abur.
  4. Cand s-a topit, o iei de pe foc si o torni peste frisca lichida, amestecand incontinuu, pana obtii o crema omogena.
  5. Din amestecul de nuci formezi bile pe care le treci prin glazura de ciocolata, le pui pe platou si le lasi la rece sa se intareasca.
  6. Pofta buna!
Bomboane de ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bomboane de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bomboane de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.