Cotlet umplut cu fructe - Retete Culinare

Cotlet umplut cu fructe


Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet de porc
  • 500 g carne tocata
  • 2-3 mere rase
  • 1 galbenus
  • 1 lingura ulei
  • 1 pahar vin alb
  • piersici si ananas din compot
  • sare
  • piper
  • nucsoara.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci carnea tocata cu merele rase.
  2. Dezosezi si crestezi carnea in lung, pe partea de mijloc, astfel incat sa obtii o adancitura in forma literei „V".
  3. Umpli adancitura cu amestecul format din, carnea tocata sarata, impreuna cu merele rase si cu galbenusul, prinzi apoi gaura cu scobitori si prajesti bucata de carne in ulei pe ambele parti.
  4. Cand s-a rumenit usor, adaugi vinul si inabusi carnea timp de 10 minute la foc mic.
  5. Asezi deasupra felii de piersici si bucati de ananas, presari nucsoara si o dai la cuptorul preincazit, la foc mijlociu, inca 10 minute.
  6. Pofta buna!
Cotlet umplut cu fructe

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet umplut cu fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet umplut cu fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.