Ciorba cu galuste - Retete Culinare

Ciorba cu galuste


Iti trebuie:
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 gogosari
  • 2 rosii
  • 2 pulpe de pui
  • 2 oua
  • 8 linguri de gris
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si o tai marunt, apoi o pui la calit in putin ulei.
  2. Cureti 2 morcovi si ii dai pe razatoarea mica, dupa care ii adaugi peste ceapa.
  3. Adaugi apa, cureti pulpele, le speli si le adaugi in ciorba.
  4. Cand da in clocot, iei spuma si adaugi legumele taiate cuburi mici.
  5. Cand sunt fierte pulpele, le scoti si tai carnea.
  6. La sfarsit, bati 2 oua intregi, la care adaugi 8 linguri de gris.
  7. Amesteci si iei cu 1 lingurita mica din compozitie si pui in ciorba, iar cand sunt fierte, adaugi verdeata taiata marunt.
  8. Se poate servi cu smantana.
  9. Pofta buna!
Ciorba cu galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.