Friptura de porc in aluat - Retete Culinare

Friptura de porc in aluat


Iti trebuie:
  • 400 g carne tocata de porc
  • 400 g carne de porc (bucata intreaga)
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 250 g faina
  • 100 mi apa
Pregatesti asa:
  1. Prepari carnea tocata ca pentru carnati, o sarezi dupa gust, adaugi piper si putin usturoi dupa gust.
  2. Carnea intreaga o tai felii si o pui intr-o cratita cu putina apa si sare pentru 5-10 minute.
  3. Din 250 g faina, 100 ml apa si sare, faci un aluat, din care intinzi o foaie subtire.
  4. Intr-o cratita unsa cu untura, pui foaia de aluat cat marimea cratitei, iar peste aluat asezi stratul de carne tocata, pregatita ca pentru carnati.
  5. Peste aceasta asezi feliile de carne, iar deasupra pui o alta foaie de aluat.
  6. Asezi cratita in cuptor, la foc mic.
  7. Cand este gata facuta, o lasi sa se raceasca, apoi o scoti pe un blat de lemn si o tai felii.
  8. Servesti friptura cu gogosari murati sau cu o salata de varza alba sau rosie.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de porc in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de porc in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.