Ciuperci umplute cu carnati afumati - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu carnati afumati


Iti trebuie:
  • 100 g unt
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 16 ciuperci potrivit de mari
  • 400 g sunca sau salam de sunca
  • 400 g cascaval
  • 1 carnat uscat
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile de pielita alba si de codite, le asezi in tava, le ungi cu putin unt in interior, le sarezi si le dai la copt.
  2. Intre timp, pregatesti umplutura.
  3. Pui uleiul intr-o cratita pe foc mic, adaugi ceapa taiata marunt, coditele taiate cubulete si le lasi sa se inmoaie putin.
  4. Apoi adaugi sunca, cascavalul ras si condimentezi totul cu sare si piper.
  5. Scoti tava din cuptor, umpli ciupercile cu aceasta compozitie, tai carnatul de circa 3-4 cm lungime si il asezi in tava printre ciuperci, apoi le dai din nou la cuptor pana se auresc putin.
  6. Pofta buna!
Ciuperci umplute cu carnati afumati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu carnati afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.