Chiftelute din ficat cu sos de rosii - Retete Culinare

Chiftelute din ficat cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 600 g ficat
  • 3 cepe
  • 4 felii miez de franzela
  • 4 oua
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • boia (dupa gust)
  • zeama de carne
  • sos de rosii.
Pregatesti asa:
  1. Ficatul zvantat il tai bucatele sl il prajesti in putin unt, la foc iute.
  2. Dupa racire, dai ficatul prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu miezul de franzela inmuiat si stors si ceapa tocata si bine inabusita in unt.
  3. La tocatura rezultata adaugi boia, oua batute, unt ramas de la ficatul prajit sl restul de unt frecat spuma, jumatate de verdeata, sare si piper.
  4. Amesteci totul bine.
  5. Cu 1 lingurita formezi chiftelute pe care le pui la fiert cu zeama de carne.
  6. Dupa ce au fiert timp de 20 de minute, in clocote mici, scurgi chiftelutele si le pui intr-un vas de yena.
  7. Presari restul de patrunjel, iar deasupra pui sosul de rosii.
  8. Lasi vasul sa stea cateva minute in cuptorul incalzit.
  9. Servesti chiftelutele ca atare sau cu garnitura de cartofi natur sau piure.
  10. Pofta buna!
Chiftelute din ficat cu sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute din ficat cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute din ficat cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.