Prajitura cu crema de frisca - Retete Culinare

Prajitura cu crema de frisca


Pentru foi iti trebuie:
  • 150 g margarina pentru prajituri
  • 150 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 600 g faina
  • 2 linguri lapte sau otet
  • 1 lingurita amoniac
Pentru crema iti trebuie:
  • 1 kg frisca batuta
  • 500 g nuci macinate
Pregatesti foile asa:
  1. Amesteci zaharul cu margarina pana se omogenizeaza, adaugi, pe rand, galbenusurile, apoi faina si amoniacul.
  2. Amesteci bine si imparti aluatul in 3 parti egale, pe care le intinzi si le coci pe dosul tavii.
  3. Nu mai ungi tava.
  4. Pregatesti crema asa:
  5. Adaugi nucile in frusca bine batuta, omogenizezi cu grija si umpli foile.
  6. Deasupra, pui glazura de ciocolata sau crema (daca a mai ramas).
  7. Tai prajitura a doua zi.
  8. Decorezi prajitura dupa gustul tau.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu crema de frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu crema de frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.