Muschi de vita in aluat - Retete Culinare

Muschi de vita in aluat


Iti trebuie:
  • 600 g muschi de vita ( bucata intreaga )
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 300 g aluat frantuzesc
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati muschiul de pielite si de tendoane, spalati-l si stergeti-l cu un servet de bucatarie.
  2. Ungeti-l cu 50 ml ulei si frigeti-l 7-8 minute, la foc iute, intorcandu-l pe toate partile, apoi lasati-l la racit.
  3. Ciupercile spalati-le si tocati-le marunt, apoi caliti-le, in uleiul ramas, impreuna cu ceapa, pana cand se evapora toata apa lasata.
  4. Adaugati patrunjelul tocat marunt, potriviti de sare si piper si lasati la racit.
  5. Cand ceapa si ciupercile s-au racit, puneti ouale si omogenizati bine.
  6. Intindeti foietajul intr-o foaie de 5mm grosime, pe care puneti uniform ciupercile, apoi puneti muschiul de vita si rulati foitajul.
  7. Puneti-l intr-o tava stropita cu apa si coaceti in cuptor, la foc potrivit, pana ce foitajul se rumeneste.
  8. Scoateti muschiul de vita din cuptor, lasati-l cateva minute sa se raceasca, apoi taiati-l in felii de circa 1 cm grosime.
  9. Pofta buna!
Muschi de vita in aluat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de vita in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi de vita in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.