Snitel vienez - Retete Culinare

Snitel vienez


Iti trebuie:
  • 700 g carne de vitel ( pulpa )
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • 100 g unt
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea in felii de circa 5-6mm, presarati-o cu sare si piper, puneti-o intre doua folii de plastic si bateti-o usor cu ciocanul de snitele.
  2. Cerneti faina pe o farfurie intinsa si treceti feliile de carne prin aceasta.
  3. Dati-le apoi prin ouale batute bine si lasati-le putin sa se scurga.
  4. Treceti-le prin pesmet si presati-le bine pentru ca acesta sa se lipeasca de carne.
  5. Incingeti intr-o tigaie mare uleiul si puneti snitelele la prajit, la foc potrivit, spre mare.
  6. Dupa ce s-au rumenit bine pe o parte, adaugati untul si intoarceti-le pe partea cealalta.
  7. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, scoateti-le pe servetele absorbante si lasati-le sa se scurga de grasime.
  8. Pofta buna!
Snitel vienez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Snitel vienez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Snitel vienez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.