Escalop de vitel - Retete Culinare

Escalop de vitel


Iti trebuie:
  • 800 g pulpa de vitel
  • 250 g unt
  • 30 g faina
  • 100 g zarzavat
  • 30 g pasta de rosii
  • 200 ml vin
  • 100 g ciuperci
  • 400 g sos spaniol
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Stergeti carnea si taiati-o in felii subtiri, egale.
  2. Incingeti untul si prajiti bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina.
  3. Rumeniti-le pe ambele parti, apoi scoateti-le si puneti-le intr-un sos spaniol.
  4. Inainte de a pune carnea prajita in sosul spaniol, puneti in acesta ciupercile taiate in felii subtiri si vinul.
  5. Lasati-le sa fiarba 10 minute si abia apoi adaugati carnea, chiar inainte de momentul servirii.
  6. Pofta buna!
Escalop de vite

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Escalop de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Escalop de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.