Gordon bleu din carne de vitel - Retete Culinare

Gordon bleu din carne de vitel


Iti trebuie:
  • 4 felii de carne de vitel
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de sunca
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielita si tendoane, spalati-or scurgeti-o si stergeti-o cu servetele absorbante.
  2. Taiati in feliile de carne, pe orizontala, cate un buzunar.
  3. Bateti-le putin ca sa se fragezeasca si presarati-le cu sare si piper peste tot.
  4. In fiecare buzunar puneti cate o felie de sunca si una de cascaval.
  5. Presati putin si treceti feliile de carne astfel umplute prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet.
  6. Prajiti-le la foc potrivit in ulei incins, cate 5-6 minute pe fiecare parte.
  7. Scoateti-le apoi pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei, serviti-le calde cu garnitura de cartofi sau sote de legume.
  8. Pofta buna!
Gordon bleu din carne de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gordon bleu din carne de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gordon bleu din carne de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.