Crema de cartofi si praz - Retete Culinare

Crema de cartofi si praz


Iti trebuie:
  • 600 g cartofi
  • 300 g praz
  • 500 ml supa de pui
  • 100 ml smantana
  • 70 g unt
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati si spalati prazul, apoi tocati-l marunt si caliti-l 10 minute in 50 g unt, pana cand se inmoaie, dupa care adaugati supa de pui.
  2. Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i in cubulete.
  3. Puneti cubuletele de cartofi in vasul cu praz si fierbeti-i impreuna cu acesta circa 40 de minute.
  4. Pasati prazul si cartofii printr-o sita marunta si adaugati din supa in care au fiert, pana cand obtineti o crema de consistenta unei smantani.
  5. Puneti crema din nou la fiert, la foc mic si adaugati smantana si untul ramas.
  6. Potriviti de sare si piper si mai lasati la foc mic 5 minute.
  7. Pofta buna!
Crema de cartofi si praz

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de cartofi si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de cartofi si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.