Sos Velout - Retete Culinare

Sos Velout


Iti trebuie:
  • 60 g unt
  • 60 g faina
  • 1 1/2 litru zeama de oase
  • patrunjel
  • dafin
  • tarhon
  • marar
  • 3 ciuperci
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Topiti untul, adaugati faina, amestecati incontinuu si cand aceasta incepe sa se ingalbeneasca, turnati zeama de oase cate putin.
  2. Dupa ce ati pus tot lichidul, adaugati si buchetelul aromat de ierburi, ciupercile taiate in felii si lasati sa fiarba la foc foarte, foarte mic.
  3. Trebuie sa fiarba aproape 1 ora ca sa atinga consistenta potrivita pentru un sos.
  4. Cand sosul s-a ingrosat suficient, se trece prin sita intr-un castron incalzit dinainte.
  5. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos Velout "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sos Velout - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.