Sos Bechamel - Retete Culinare

Sos Bechamel


Iti trebuie:
  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • 1 litru lapte
  • sare
  • nucsoara.
Pregatesti asa:
  1. Topiti untul, adaugati faina si tineti vasul la foc foarte, foarte mic, amestecand din cand in cand.
  2. Adaugati sare, piper si nucsoara rasa si laptele.
  3. Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde de vas.
  4. Cu cat fierbe mai mult la foc mic cu atat este mai fin.
  5. Cand sosul a atins consistenta dorita, se ia vasul de pe foc si se strecoara intr-un castron cald.
Sos Bechamel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sos Bechamel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Sos Bechamel" Sos Bechamel - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Madalina Nota: Retete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde - Nota MaximaRetete de Sosuri Calde Fara nota
Cu ce se poate servi acest sos?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.