Tornedo de vita cu sos de rodii - Retete Culinare

Tornedo de vita cu sos de rodii


Iti trebuie:
  • 300 g muschi de vita
  • 8 ciuperci
  • 4 felii subtiri de bacon crud uscat
  • 50 g cascaval
  • 4 fire de cimbru verde
  • 1 chifla
  • 4 linguri sos de rodii
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati muschiul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa si taiati din acesta 2 bucati de circa 7cm grosime.
  2. Presarati carnea cu sare si piper, dupa care inveliti fiecare bucata in cate 2 felii de bacon.
  3. Curatati, spalati si taiati ciupercile in feliute subtiri, apoi caliti-le 3-4 minute in ulei, la foc mare.
  4. Taiati din chifla doua felii de circa 1 cm grosime, prajiti-le pana se rumenesc, apoi  puneti-le intr-o tava pe hartie de copt si puneti pe fiecare felie cate 1-2 linguri cu ciuperci.
  5. Puneti pe fiecare felie de paine cate o bucata de muschi de vita.
  6. Pentru ca muschiul sa-si pastreze forma, puteti folosi pentru copt un inel special din metal.
  7. Puneti deasupra muschiului de vita ciupercile ramase, cascavalul dat pe razatoarea mare si cimbrul.
  8. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti 30 de minute, la foc potrivit.
  9. Serviti tornedoul cu sos de rosii.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tornedo de vita cu sos de rodii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tornedo de vita cu sos de rodii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.