Carnaciori cu smantana - Retete Culinare

Carnaciori cu smantana


Iti trebuie:
  • 400 g carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 400 ml lapte sau smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Curatati ceapa si usturoiul.
  2. Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei.
  3. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati usturoiul si faina si rumeniti-o foarte putin, apoi turnati peste ea 1 cana lapte rece, treptat, amestecand mereu pentru a nu se forma cocoloase.
  4. Adaugati apoi restul de lapte, carnatii taiati in feliute, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.
  5. Lasati papricasul sa fiarba la foc potrivit, amestecati din cand in cand pentru a nu se prinde de vas.
  6. Cand s-a ingrosat suficient, opriti focul.
  7. Pofta buna!
Carnaciori cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carnaciori cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carnaciori cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.