Crema de dovleac cu mere si nuci - Retete Culinare

Crema de dovleac cu mere si nuci


Iti trebuie:
  • 500 g dovleac taiat cubulete
  • 1 lingura ceapa taiata marunt
  • 100 g mere taiate cubulete
  • 50 g unt
  • 1 lingura zahar
  • 500 ml apa sau supa de legume
  • 2 linguri nuci macinate.
Pregatesti asa:
  1. Topiti untul intr-o cratita, adaugati 1 lingurita apa si caliti ceapa pana cand primeste o culoare galben-aurie, fara sa se arda.
  2. Adaugati dovleacul si merele si tineti cratita la foc potrivit 10-15 minute sau pana cand cubuletele se inmoaie bine.
  3. Adaugati zaharul si apa sau supa de legume si lasati sa fiarba 20 de minute.
  4. Treceti prin sita compozitia obtinuta, adaugati sare, daca este necesar, si presarati deasupra nuci.
  5. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de dovleac cu mere si nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de dovleac cu mere si nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.