Crema de pui cu praz - Retete Culinare

Crema de pui cu praz


Iti trebuie:
  • 1 pui
  • 1 telina cu frunze
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 ramurele de tarhon
  • 3 fire de praz
  • 4 l apa
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 cartofi
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Spalati puiul, transati-l in bucati potrivite si fierbeti-l in apa cu sare, impreuna cu telina, ceapa si cartofii, curatate si taiate marunt.
  2. Fierbeti la foc foarte mic, pana cand carnea se desprinde de pe oase.
  3. Scoateti carnea si legumele din vas, maruntiti-le cu un blender si puneti-le inapoi in zeama in care au fiert, adaugati smantana.
  4. Taiati partea alba a prazului in rondele si caliti-le in ulei amestecat cu vin si condimente.
  5. Serviti supa-crema in castroane incalzite.
  6. Deasupra puneti rondele calite de praz.
  7. Pofta buna!
Crema de pui cu praz

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de pui cu praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de pui cu praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.