Clatite umplute cu carne tocata - Retete Culinare

Clatite umplute cu carne tocata


Pentru aluatul de clatite iti trebuie:
  • 2 oua
  • 1 litru lapte
  • 100 ml apa minerala
  • faina
  • sare.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pentru umplutura, caliti ceapa tocata, adaugati ciupercile si carnea.
  2. Amestecati ingredientele si cand scade lichidul lasat de ciuperci, adaugati pasta de rosii, 3 linguri apa, mararul tocat si condimentele.
  3. Lasati vasul la foc potrivit.
  4. Intre timp, preparati clatitele, mai groase decat cele pentru desert.
  5. Umpleti clatitele cu amestecul de umplutura, rulati-le si puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu ulei.
  6. Turnati peste ele sucul de rosii si puneti vasul la cuptor pentru o jumatate de ora, la foc potrivit.
  7. Pofta buna!
Clatite umplute cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite umplute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite umplute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.