Turta dulce glazurata - Retete Culinare

Turta dulce glazurata


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 100 g miere
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 g zahar tos
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 3 cuisoare pisate
  • 1 lingurita amoniac alimentar.
Pregatesti asa:
  1. Puneti intr-un castron mierea, zaharul tos, 2 galbenusuri si 1 ou intreg, laptele, mirodeniile si, la urma, faina amestecata cu amoniacul.
  2. Framantati un aluat mai tare, pe care puneti-l la frigider pentru 12 ore.
  3. Intindeti din aluat o foaie, decupati figurine cu forme speciale sau taiati-le in patrate, coaceti-le la foc potrivit in tava unsa si tapetata.
  4. Cand s-au rumenit uniform, scoateti-le intr-un castron mai mare.
  5. Pentru glazura, frecati cele 2 albusuri ramase cu zaharul praf si cu zeama de lamaie, pana cand obtineti o compozitie omogena, pe care turnati-o peste turtite, amestecati-le si apoi puneti-le una langa alta la uscat, pe o tava.
  6. Pofta buna!
Turta dulce glazurata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Turta dulce glazurata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Turta dulce glazurata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.