Chiftele de fasole - Retete Culinare

Chiftele de fasole


Iti trebuie:
  • 400 g fasole boabe
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 150 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Inmuiati fasolea de pe o zi pe alta, fierbeti-o, schimband apa de 2 ori, apoi scurgeti-o si faceti din ea un piure cat mai fin.
  2. Puteti s-o dati prin masina de tocat.
  3. Amestecati piureul cu orezul fiert separat si cu ceapa tocata marunt si calita in 50ml ulei.
  4. Formati din acest amestec chiftele, cu palmele umede, si tavaliti-le prin pesmet.
  5. Prajiti-le in ulei pe ambele parti, apoi scoateti-le pe servetele pentru a elimina grasimea.
  6. Serviti-le cu muraturi.
  7. Pofta buna!
Chiftele de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.