Coltunasi cu branza de vaci - Retete Culinare

Coltunasi cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 4 oua
  • 150 ml apa
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lingura de gris
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 300 g zahar
  • 150 ml smantana
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Din faina, 2 oua, sare si apa framantati un aluat mai tare, ca cel pentru taitei.
  2. Intindeti o foaie din care taiati patrate cu latura de 10 cm.
  3. Maruntiti branza de vaci, apoi adaugati grisul, scortisoara, zaharul si ouale ramase, batute putin.
  4. Compozitia nu trebuie sa fie foarte moale.
  5. Din acest amestec puneti cu o lingurita pe fiecare patrat de aluat, iridoiti-le apoi pe diagonala si apasati pe marginile triunghiurilor pentru a le lipi.
  6. Puneti coltunasii la fiert, la foc mic, in apa sarata care clocoteste 10-15 minute, la foc mic.
  7. Daca focul este prea mare, coltunasii se pot desfate si se pierde umplutura.
  8. Serviti coltunasii fierbinti, cu smantana.
  9. Pofta buna!
Coltunasi cu branza de vaci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi cu branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.