Supa taraneasca - Retete Culinare

Supa taraneasca


Iti trebuie:
  • 1 gulie de iarna
  • 1 telina
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 200 g fasole alba
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puneti fasolea aleasa si spalata la fiert.
  2. Caliti ceapa, curatata, spalata si taiata mai mare, in ulei.
  3. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, adaugati, pe rand, celelalte legume curatate si taiate in cubulete sau bastonase.
  4. Adaugati pasta de rosii si de ardei, sare, piper si turnati amestecul in oala cu fasolea.
  5. Fierbeti la foc potrivit pana se inmoaie toate.
  6. Adaugati cimbrul inainte de servire.
  7. Pofta buna!

Supa taraneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa taraneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa taraneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.