Ciorba de porc a la Grecque - Retete Culinare

Ciorba de porc a la Grecque


Iti trebuie:
  • 500 g carne de porc
  • 3 morcovi
  • 50 g patrunjel ( radacina )
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 50 g orez
  • 2 oua
  • 4 lamai
  • 250 ml smantana
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Puneti carnea, taiata potrivit, la fiert in apa cu sare.
  2. Eliminati spuma.
  3. Dupa ce a fiert 30 de minute, adaugati zarzavatul taiat si ceapa tocata si calita in ulei.
  4. Dupa ce zarzavatul a fiert o jumatate de ora, adaugati orezul fiert separat.
  5. Amestecati galbenusurile si smantana, adaugati putina si puneti amestecul t reptat in ciorba luata de pe foc, amestecand mereu.
  6. Adaugati zeama de lamaie, condimente, dupa gust, si leusteanul tocat marunt.
  7. Pofta buna!
Ciorba de porc a la Grecque

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de porc a la Grecque "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de porc a la Grecque - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro