Perisoare de carne cu sfecla - Retete Culinare

Perisoare de carne cu sfecla


Iti trebuie:
  • 300 g piept de pui
  • 1 lingura orez
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 sfecla
  • 1 lingura ulei
  • 2 l supa de legume
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Coaceti sfecla in cuptor, la foc mic.
  2. Treceti carnea cie 2-3 ori prin masina de tocat cu gratarul cat mai fin.
  3. Amestecati-o apoi cu orezul ales si bine spalat, galbenusul, albusul batut spuma si condimente, dupa plac.
  4. Formati cu mana umezita perisoare pe care fierbeti-le in supa de legume, la foc mic.
  5. Curatati sfecla coapta si taiati-o in cubulete.
  6. Amestecati-o cu chimenul si cu ulei.
  7. Serviti perisoarele stropite cu smantana in care ati amestecat hreanul si cu sfecla.
  8. Pofta buna!
Perisoare de carne cu sfecla

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Perisoare de carne cu sfecla "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Perisoare de carne cu sfecla - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.