Mere coapte 2 - Retete Culinare

Mere coapte 2


Iti trebuie:
  • 10 mere
  • un albus
  • 130 g zahar
  • 50 ml frisca
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 250 ml sirop gros de fructe
Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 1 ou pentru uns aluatul.
Pregatesti asa:
  1. Framantati faina cu untul si adaugati atata apa cata este necesara pentru a obtine un aluat elastic, potrivit de tare.
  2. Curatati merele.
  3. Umpleti-le cu frisca, zahar si vanilie.
  4. Din aluat taiati patrate, pentru a putea infasura merele.
  5. Tot din aluat decupati si cateva frunze si cu lama unui cutit trasati nervurile.
  6. Puneti merele in mijlocul patratelor de aluat si strangeti aluatul in jurul lor, lipiti deasupra frunze de aluat.
  7. Ungeti merele cu ou batut si coaceti-le in cuptor, la foc potrivit, pana cand aluatul se rumeneste uniform.
  8. Pofta buna!
Mere coapte 2

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mere coapte 2 "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mere coapte 2 - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.