Ciorba de vitel - Retete Culinare

Ciorba de vitel


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de vitel cu os
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 400 g cartofi
  • 400 g rosii in bulion
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea spalati-o si taiati-o in bucati potrivite.
  2. Fierbeti-o impreuna cu zarzavatul intreg si bine spalat.
  3. Adaugati si rosiile impreuna cu sucul lor.
  4. Cand carnea este bine fiarta, luati oala de pe foc si dupa 10 minute adaugati amestecul de oua batute cu smantana.
  5. La servire presarati patrunjel tocat marunt.
  6. Pofta buna!
Ciorba de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.