- Pagina Principala
- Supe si Ciorbe
- Retete de Ciorbe
- Ciorba de vitel
Ciorba de vitel
- Prezentata de: Dumitrescu Elena
- » Cartea De Bucate : Retete de Ciorbe
- » Fara nota
- » Data: 22/01/2011
Iti trebuie:
- 1 kg piept de vitel cu os
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 1 telina
- 400 g cartofi
- 400 g rosii in bulion
- 200 ml smantana
- 2 oua
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper.
- Curatati carnea spalati-o si taiati-o in bucati potrivite.
- Fierbeti-o impreuna cu zarzavatul intreg si bine spalat.
- Adaugati si rosiile impreuna cu sucul lor.
- Cand carnea este bine fiarta, luati oala de pe foc si dupa 10 minute adaugati amestecul de oua batute cu smantana.
- La servire presarati patrunjel tocat marunt.
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".