Piept de pui cu gutui - Retete Culinare

Piept de pui cu gutui


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui mai mare
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 gutui
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Lasati pieptul de pui in bucata intreaga sau taiati-l in bucati si impanati-l cu usturoiul taiat feliute.
  2. Puneti carnea intr-un vas termorezistent si ungeti-o cu unt.
  3. Condimentati cu sare si piper.
  4. Puneti vasul la cuptor, la foc potrivit cu 2 linguri apa.
  5. Stropiti mereu carnea cu zeama lasata in vas.
  6. Curatati gutuile de cotoare si de partea lemnoasa.
  7. Taiati-le in sferturi.
  8. Nu le curatati de coaja, pentru ca aceasta este foarte aromata si da un gust placut mancarii.
  9. Caliti gutuile, presarate cu zahar, in unt.
  10. Cand s-au inmuiat de jumatate, puneti-le in vasul cu carnea, presarati-le cu scortisoara si mai lasati-le la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
  11. Pofta buna!
Piept de pui cu gutui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu gutui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu gutui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.