Pastrav la tigaie - Retete Culinare

Pastrav la tigaie


Iti trebuie:
  • 4 pastravi
  • 2 linguri faina
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lamai
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Curatati pastravii, spalati-i, scurgeti-i bine si stergeti-i cu servetele absorbante.
  2. Presarati-i cu sare si piper si treceti-i apoi prin faina.
  3. Incingeti intr-o tigaie 50 g unt amestecat cu uleiul de masline si prajiti pastravii pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
  4. Scoateti-i apoi pe un platou, acoperiti-i si pastrati-i la cald.
  5. Intr-o alta tigaie topiti untul ramas, adaugati sucul de la 1 lamaie si patrunjelul tocat marunt.
  6. Lasati sa dea in 2-3 clocote, dupa care turnati totul peste pastravii prajiti.
  7. Serviti pastravii calzi, ornati cu feliute de lamaie.
  8. Pofta buna!
Pastrav la tigaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav la tigaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav la tigaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.