Varza rosie cu vin - Retete Culinare

Varza rosie cu vin


Iti trebuie:
  • 800 g varza rosie
  • 150 ml vin rosu
  • 2 linguri otet din vin rosu
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita seminte de enibahar
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata marunt.
  2. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati varza tocata, vinul si semintele de enibahar.
  3. Lasati preparatul la foc potrivit.
  4. Cand varza s-a inmuiat, adaugati otetul, zaharul si sarea, dupa gust.
  5. Acoperiti vasul si fierbeti preparatul timp de 10 minute, apoi luati capacui si lasati vasul la foc potrivit, pana cand scade tot lichidul lasat de ingrediente.
  6. In tot acest timp amestecati din cand in cand pentru a nu se prinde de vas.
  7. Acest preparat se serveste ca atare, dar poate insoti mancaruri din legume coapte, peste sau carne.
  8. Pofta buna!
Varza rosie cu vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza rosie cu vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza rosie cu vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.