Saramura de caras - Retete Culinare

Saramura de caras

Iti trebuie:
  • 6-8 pesti caras ( aproximativ 1 kg )
  • 5 l apa
  • 4 cepe mari
  • 4-5 ardei grasi
  • 1 capatana potrivita de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1/2 kg rosii sau 1 borcan de rosii in bulion
  • 1 lingura ulei
  • cimbru
  • piper
  • ardei iute ( dupa gust )
  • sare pentru fript pestii.
Pregatesti asa:
  1. Pui apa la fiert, tai ceapa julien, iar ardeiul gras cubulete si le pui in oala cu apa.
  2. Dupa ce au fiert putin, adaugi pe rand rosiile decojite, usturoiul pisat, patrunjelul si leusteanul tocate.
  3. Le lasi la fiert.
  4. Separat, frigi pestii in sare multa, intr-o tigaie ( de preferat  un tuci cu fundul plat ), apoi ii scoti intr-un vas si ii cureti de o parte din sarea de pe ei.
  5. Cand saramura a fiert, adaugi cimbrul, piperul iute, ardeiul iute dupa gust si pestii.
Bucatarul te invata:
          In saramura nu mai e nevoie sa pui sare, deoarece pestii si-au luat sare exact cat le trebuie.

Saramura de caras

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saramura de caras "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Saramura de caras" Saramura de caras - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
rares Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
foarter buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.