Fasole taraneasca - Retete Culinare

Fasole taraneasca


Iti trebuie:
  • 150 ml suc de rosii
  • 500 g carne tocata de porc
  • 2 carnati afumati
  • 1 cana cu fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta cu vin
  • ulei
  • piper
  • 2 lingurite concentrat de legume.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu morcovul.
  2. Adaugi carnea tocata marunt si lasi sa se inabuse bine.
  3. Din cand in cand stropesti carnea cu vin.
  4. Cand carnea este bine patrunsa, pui rondele de carnati rumenite separat si boabele de fasole fierte in apa cu 2 lingurite de concentrat de legume.
  5. Torni sosul de rosii si potrivesti gustul cu sare si cu piper.
  6. Lasi la cuptor sa dea in cateva clocote.
  7. La final, aromatizezi cu putin cimbru verde sau rozmarin.
  8. Pofta buna!
Fasole taraneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fasole taraneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fasole taraneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.