Tocanita din carne de vaca - Retete Culinare

Tocanita din carne de vaca


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de vaca
  • 10 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita faina
  • boia dulce
  • 2 lingurite concentrat de legume
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea bucati potrivite si le pui intr-o cratita cu ulei incins sa se rumeneasca pe toate partile.
  2. Cureti ceapa, o tai pestisori, dupa care o pui la calit.
  3. Cand ceapa s-a inmuiat, presari boiaua, adaugi bucatile de carne, 1 pahar de apa si 2 lingurite de concentrat de legume.
  4. Lasi sa fiarba sub capac la foc potrivit, adaugand putina apa fierbinte, atunci cand sosul scade prea mult si inca nu s-a inmuiat carnea.
  5. Separat, desfaci pasta de rosii cu putina apa si o adaugi in cratita peste carne.
  6. Presari faina si potrivesti gustul cu putin piper.
  7. Mai lasi totul la foc mic circa 15-20 de minute.
  8. Servesti tocanita cu mamaliguta.
  9. In sos, poti adauga si patrunjel verde tocat marunt.
  10. Poate fi preparata si din carne de porc.
  11. Pofta buna!
Tocanita din carne de vaca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne de vaca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne de vaca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.