Chisalita de pere - Retete Culinare

Chisalita de pere


Iti trebuie:
  • 500-600 g pere
  • 1 1/2 l apa
  • 1-2 cuisoare
  • 150 g smantana
  • 30-40 g unt
  • zahar si sare dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Cureti perele de coji si de samburi si le pui cu apa sa fiarba.
  2. Cand sunt bine fierte, treci perele prin sita, apoi asezi din nou vasul pe foc.
  3. Daca a inceput sa clocoteasca, adaugi untul, cuisoarele, zaharul si sarea.
  4. Dupa 10-15 minute, supa este gata.
  5. Pofta buna!

Chisalita de pere


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chisalita de pere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chisalita de pere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.