Bors cu zeama de varza - Retete Culinare

Bors cu zeama de varza


Iti trebuie:
  • 1/2 kg costita de porc si carne macra
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 1 varza dulce
  • 2 rosii
  • zeama de varza murata
  • patrunjel verde
  • marar verde sau leustean
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si costitele, le portionezi si le pui la fiert in apa rece.
  2. Cand incepe sa fiarba, iei spuma formata, adaugi sare si lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.
  3. Adaugi zarzavaturile curatate, spalate si taiate marunt.
  4. Lasi sa fiarba totul pana cand carnea si zarzavaturile sunt bine patrunse.
  5. Adaugi rosiile curatate de coaja si de seminte, taiate cubulete sau felii subtiri, verdeata tocata fin si zeama de varza care a fost fiarta separat si spumuita.
  6. Lasi sa mai fiarba inca 5 minute si apoi servesti borsul fierbinte cu ardei iute.
  7. Zeama de varza poate fi inlocuita si cu bors de casa si ciorba poate fi dreasa cu smantana.
  8. Pofta buna!
Bors cu zeama de varza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu zeama de varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu zeama de varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.