Ciorba de sfecla rosie - Retete Culinare

Ciorba de sfecla rosie


Iti trebuie:
  • 500 g sfecla rosie
  • 1 1/2 l supa de oase
  • 1 ceapa
  • 1 1/2 l apa
  • 1 telina
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura leustean
  • 125 g smantana
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Tai felii subtiri 250 g sfecla, telina si ceapa si le pui la fiert eu apa si cu un sfert din cantitatea de supa pana scade la jumatate.
  2. Pui si leusteanul.
  3. La urma adaugi restul de supa, zeama de lamaie si zeama de la restul de sfecla rasa si stoarsa.
  4. Strecori compozitia prin sita si o servesti rece.
  5. Adaugi smantana la fiecare portie, in functie de preferinta.
  6. Pofta buna!

Ciorba de sfecla rosie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de sfecla rosie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de sfecla rosie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.