Rulade de porc umplute cu castraveti - Retete Culinare

Rulade de porc umplute cu castraveti

Iti trebuie:
  • 1 kg carne
  • 2 castraveti murati ( mijlocii )
  • 100 g smantana
  • 1 lingura de untura
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceasca zeama de carne
  • o foaie de dafin
  • boabe de piper
Pregatesti asa:
  1. Alegi carnea macra de la pulpa si o tai felii potrivite, ca pentru snitel.
  2. Bati bine bucatile de carne cu ciocanul de lemn, fara a le rupe.
  3. Apoi pui felii de castravete murat in mijlocul fiecarei bucati si faci rulade.
  4. Legi ruladele si le asezi intr-o cratita cu untura si cu ceapa taiata felii subtiri.
  5. Lasi putin sa se prajeasca, apoi torni un pahar de vin alb si o ceasca de zeama de carne sau de apa si adaugi frunze de dafin, cateva boabe de piper si lasi sa fiarba inabusit la cuptor, timp de 2 ore.
  6. Cand sunt gata, scoti atele si asezi ruladele pe farfurie, apoi torni sosul strecurat si scazut.
  7. Le mananci garnisite cu smantana, alaturi de o garnitura de orez.
Rulade de porc umplute cu castraveti

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulade de porc umplute cu castraveti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Rulade de porc umplute cu castraveti" Rulade de porc umplute cu castraveti - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
samoila tudorel Nota: Retete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion Fara nota
dar smantana la ce ai folosit-o ,ai trecut-o in retetar?in rest arata bine si cred ca e buna.

 
Irina Nota: Retete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota Maxima Fara nota
Sunt excellente garnisite cu smantana, alaturi de o garnitura de orez.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.