Rulada cu sorici si carne de porc - Retete Culinare

Rulada cu sorici si carne de porc


Iti trebuie:
  • 1 bucata de sorici potrivita
  • cateva feliute de pulpa de porc cat sa acopere soriciul
  • 200 g carne tocata
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ceapa mica
  • cimbru
  • 2 lingurite concentrat de legume
  • 1 pahar vin
  • piper macinat si boabe
  • foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua fierte
  • 1 ou crud.
Pregatesti asa:
  1. Asezi soriciul pe masa de lucru si-l acoperi cu bucatile de carne de porc dupa ce au fost batute bine cu ciocanul de snitel.
  2. Piperezi.
  3. Deasupra pui urmatoarea compozitie: tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei pana se ingalbeneste, dupa care adaugi carnea tocata.
  4. Continui calirea pana ce carnea se desface bucati.
  5. Adaugi ciupercile scurse si taiate in bucati mai mici, apoi mai calesti totul putin.
  6. La final, adaugi 1 lingurita concentrat de legume, sare, piper, putin cimbru, dupa gust, iar cand s-a racit suficient, adaugi in compozitie 1 ou crud.
  7. Asezi totul peste carnea de porc, iar la mijloc, deasupra, in linie dreapta, asezi ouale fierte si taiate pe jumatate.
  8. Rulezi cu grija, legi cu ata bine sa nu se desfaca, iar capetele le cosi ca sa nu iasa compozitia, in timp ce fierbe rulada.
  9. Asezi totul intr-o tava adanca, acoperi cu apa, adaugi paharul de vin, piperul boabe, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul si o lingurita de concentrat de legume.
  10. Fierbi rulada la foc mic pana ce e fiert soriciul.
  11. Scoti apoi rulada pe un fund de lemn si o lasi sa se raceasca.
  12. Scoti atele si o dai la frigider pana a doua zi cand o tai cu un cutit ascutit.
  13. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu sorici si carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu sorici si carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.