Amandine 2 - Retete Culinare

Amandine 2


Pentru blat iti trebuie:
  • 7 oua
  • 5 linguri apa
  • 12 linguri faina
  • 12 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 varf lingurita sare.
Pentru crema iti trebuie:
  • 1 cana zahar
  • 3 oua
  • 7 linguri cacao
  • 200 g unt
  • 7 linguri zahar
Pentru sirop iti trebuie:
  • 200 ml cafea (fiarta)
Pentru glazura iti trebuie:
  • 5 patratele de ciocolata menaj
  • 5 linguri cafea fierbinte
  • 2 linguri zahar.
Pregatesti blatul asa:
  1. Bati albusurile spuma, apoi bati in continuare cu zaharul si sarea.
  2. Adaugi apa, apoi cacaua, galbenusurile batute separat si cele 12 linguri de faina.
  3. Amesteci toate ingredientele cu mixerul, apoi torni compozitia in tava si o coci timp de 15 minute (daca tava este mai joasa, poti sa imparti  compozitia in doua si sa faci doua foi).
Pregatesti crema asa:
  1. Freci zaharul cu ouale si cu cacaua.
  2. Apoi fierbi amestecul pe baie de abur pana se incorporeaza.
  3. Separat, amesteci untul cu 7 linguri de zahar si omogenizezi cu crema racita.
  4. Blatul il tai in doua pe orizontala si il insiropezi cu o ceasca de cafea.
Pregatesti glazura asa:
  1. Topesti ciocolata cu zaharul in cafeaua fierbinte.
Asamblezi asa:
  1. Umpli blatul cu crema si pui glazura.
  2. Dai prajitura la rece pentru 2-3 ore.
  3. Pofta buna!
Amandine 2

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Amandine 2 "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Amandine 2  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.